תפריט קיץ, יום שני, 24 בנובמבר 2025
ים
78
שיפוד פורל צלוי בפחם, גלייז רימונים, קרם בצל שרוף
92
סבידה צלויה בגריל בשומן טלה, סלטון של תפוז ירוק, שומר ובצל סגול, גארום סבידה ושמן שאלוט שקדים
78
טאקו פורל מעשן, שמנת חמוצה, שאלוט בתחמיץ, סלטון של שומר ולימון ירוק, בזיל סגול
91
טרטר טרכון, קושו אתרוג וגלגנל, פאקוס כבוש בכורכום, פונזו חורסאן, ליים, קוויאר מהדן
89
סשימי אינטיאס, לקטו סברס, רליש פלפלים, גבעולי כוסברה ודואה
בקר / טלה / שליו
88
כבד טלה ביין לבן, חמאת לימון וצלפי בר, תפוח אדמה צלוי בשומן טלה מעושן
88
קבאב פאלדה טלה עטוף בעלי לשון הפר, צזיקי עלי גפן, חריף מותסס
82
צ׳יזבורגר מכסה אנטריקוט מפרת סימנטל, איולי הבנרו, קולורבי מוחמץ, לחמניית חלב
83
טאקו ברבקואה טלה שארולה, טורטיה מפריקה, סלסה מעגבניות ירוקות שרופות, בצל והבאנרו שרוף
91
טרטר אוכף טלה בשמן פלפלים, קושו של אתרוג והבאנרו, חרדל בר מותסס, במיה מוחמצת, קרקר רוזמרין
72
שיפוד לב, כבד ושומן, גלייז רימונים, אבקת הבנרו, מלח עגבניות מותססות ועלים רעננים
68 ל 100 גר׳
פריים ריב פרת סימנטל בוגרת, מיושנת 45 ימים, פירה תפו״א וצ׳ימיצורי עשבים
לחם
89
גלידת רוויון וואסאבי מרמת הגולן, קוויאר מהדן, קרקר חמאה ורוזמרין
34
לחם חורסאן קלוי, מיסו חומוס, אבוקדו האס, סרירצ׳ה הבנרו חריף מאוד
27
לחם כפרי של חגי, קרם חציל שחור, שמן זית
27
בייגל שומשום בלנד שדה, חמאה מותססת, תבלין ״הכל״
ירקות
68
ברוקולי צרוב במחבת, דאשי ירקות ומיסו חומוס, שאלוט ושקדים מטוגנים בשמן פלפלים, עשבי תיבול
47
סלט פאקוס וחרוש, רוטב פקאן ומיסו חומוס, פוריקקה עלי גפן
57
פרוסות עגבניות מורשת, חומץ יין שלנו, בצל לבן, אבקת גספציו, גאודה עזים של עין כמונים, ריג׳לה
76
ארטישוק ירושלמי צלוי, דמי גלאס של ארטישוק, קרם ארטישוק וגבינת טלג׳יו של ״המחלבה הקטנה״
57
תירס גילי צלוי בפחם, כוסברה, בצל ירוק, סיראצ׳ה הבאנרו, איולי תירס ואבן יוגורט
46
גספאצ׳ו עגבניות שרי כתומות, הבאנרו שרוף ויין לבן, יוגורט בקר, זעתר יבש
83
פסטה בוקטיני של איל פסטיו, ירוקים של סתיו בחמאת אריסה ולימון כבוש, גבינת המאירי